SBO HELLEVOETSLUIS 

 


NOTE! In verband met de nieuwe Coronamaatregelen, is met ingang van 6 november 2021 het dragen van een mondkapje in onze auto's verplicht.


SBO VoorneVervoer

Het project SBO Vervoer is gestart in 2017 en is een aanvulling op het Openbaar vervoer en Flexvervoer. Het doel is om zelfstandig wonende inwoners, die minder mobiel zijn en waarvoor openbaar vervoer een probleem is/wordt, snel en makkelijk te kunnen vervoeren binnen Hellevoetsluis. Onze kracht zit in de servicegerichtheid. Afspraken maken gaat eenvoudig en een vriendelijke vrijwilliger haalt de klant bij de voordeur op en brengt deze zonder tussenstops naar de gewenste plaats van bestemming binnen de gemeente Hellevoetsluis. 

De samenvoeging op 1 januari 2023 van de 3 gemeenten Hellevoetsluis, Westvoorne en Brielle, heeft ons voor een nieuwe uitdaging geplaatst. Vervoer niet meer alleen binnen Hellevoetsluis, maar vervoer voor heel Voorne aan Zee!

Veel nieuwe vrijwilligers over heel Voorne hebben gereageerd op onze vacature en worden inmiddels ingewerkt als chauffeur. Dankzij donaties van het Oranjefonds, Rabobank ZHE, De Wensboom Rotary Hellevoetsluis en Lions club VP kunnen wij ons wagenpark nu al uitbreiden en op Voorne aan Zee aan de slag.

Dit betekent dat we vanaf Maandag 4 oktober 2021 van start zijn gegaan. Dus bent u inwoner binnen de gemeente Hellevoetsluis, Westvoorne of Brielle en bent u beperkt mobiel, dan kunnen wij u vanaf heden vervoeren binnen de gemeentegrenzen van Voorne.

Wilt u gebruik maken van ons vervoer? We rijden op werkdagen vanaf 08.00 tot 18.00 uur. Om een rit te boeken (maximaal 1 dag van te voren) kunt u bellen naar ons kantoor op werkdagen tussen 08:30-13:00 uur op telefoonnummer 0181-322273.


 

 

 

Note! Wij kunnen geen mensen die rolstoel gebonden zijn vervoeren.