SBO HELLEVOETSLUIS 

 

SBO VoorneVervoer

Het project SBO Vervoer is gestart in 2017 en is een aanvulling op het Openbaar vervoer en Flexvervoer. Het doel is om zelfstandig wonende inwoners, die minder mobiel zijn en waarvoor openbaar vervoer een probleem is/wordt, snel en makkelijk te kunnen vervoeren binnen Hellevoetsluis. Onze kracht zit in de servicegerichtheid. Afspraken maken gaat eenvoudig en een vriendelijke vrijwilliger haalt de klant bij de voordeur op en brengt deze zonder tussenstops naar de gewenste plaats van bestemming binnen de gemeente Hellevoetsluis. 

Zoals inmiddels bekend is de fusie van de 3 gemeenten Hellevoetsluis, Westvoorne en Brielle op 1 januari 2023 een feit en worden we 1 gemeente Voorne aan Zee. Door dit besluit is het werkgebied van ons ineens vergroot. Dit betekent dat we vanaf heden onze producten en diensten Voornebreed gaan uitzetten, zo ook ons project SBO Vervoer, maar nu onder de noemer SBO VoorneVervoer. 

Om het project uit te rollen op heel Voorne, is uitbreiding van het wagenpark noodzakelijk. Op dit moment zijn we druk bezig om fondsen te werven voor het aanschaffen van een tweede auto. Als dit lukt, is ons voornemen om 1 oktober 2021 officieel van start te gaan.
  
Ondertussen zijn we sinds mei voorzichtig gestart met vervoer naar de poli’s op Voorne.
Alle zelfstandig wonende ouderen van de gemeenten Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne, met een beperkte mobiliteit, kunnen hiervan gebruik maken. 

Wilt u gebruik maken van ons vervoer? We rijden op werkdagen vanaf 08.00 tot 18.00 uur. Om een rit te boeken (maximaal 1 dag van te voren) kunt u bellen naar ons kantoor op werkdagen tussen 08:30-13:00 uur op telefoonnummer 0181-322273.

Note! Wij kunnen geen mensen die rolstoel gebonden zijn vervoeren.